Apple lansează noile smartphone-uri iPhone 11! LIVEBLOG (Telefoane mobile)

20:45 – Apple Watch Series 5 cu GPS va costa 399 dolari, 499 în varianta cu 4G. Acestea vor fi disponibile din 20 septembrie. Series 3 rămâne în ofertă la preţul de 199 dolari.

20:43 – Apple Watch primeşte o busolă digitală, care poate fi folosită de aplicaţiile de hărţi, iar software-ul va permite acum apeluri de urgenţă chiar şi fără un iPhone, în toată lumea. Apple Watch S5 vine în mai multe culori decât în trecut, iar pentru prima dată, Apple Watch va fi livrat şi într-o variantă cu carcasă din titan. Modelul din ceramică se întoarce de asemenea, după o absenţă din seria 4.

20:40 – Apple Watch este următorul pe listă. Apple a vorbit despre funcţiile de sănătate ale ceasului său şi despre modul în care acesta ajută la cercetarea în domeniul medical. Următoarea generaţie, Apple Watch Series 5, promite un nou display care este tot timpul pornit, o premieră pentru ceasurile companiei. Display-ul este realizat pe tehnologia LTPO, care permite afişarea imaginilor la orice frecvenţă între 1 şi 60 Hz. Acesta foloseşte un senzor de lumină ambientală pentru setarea luminozităţii şi va oferi aceeaşi autonomie de 18 ore de până acum.

20:27 – iPad-ul din generaţia a 7-a costă 329 de dolari şi este disponibil la comandă începând de astăzi, urmând a fi livrat la sfârşitul lunii septembrie.

20:24 – Primul produs hardware nou anunţat este o nouă tabletă iPad. Acesta este numit pur şi simplu iPad generaţia a 7-a, care este echipat cu un ecran de 10,2″ cu rezoluţie retina, buton home fizic cu Touch ID, procesor Apple A10 Fusion şi Smart Connector pentru ataşarea unei tastaturi.

20:20 – Apple TV+ se lansează pe 1 noiembrie, în peste 100 de ţări la lansare, la un preţ de 4,99 dolari pe lună pentru toata familia. Compania promite seriale noi în fiecare lună. Toţi cei care cumpără un iPhone, iPad, Mac sau Apple TV primesc gratuit un an de Apple TV+.

20:16 – Următorul serviciu pe lista Apple este Apple TV+, alternativa la Netflix a companiei. Compania promite seriale şi filme de calitate pe platforma sa, în frunte cu See, un nou serial care îl are în rolul principal pe Jason Momoa (Aquaman, Game of Thrones).

20:14 – Apple Arcade se lansează pe 19 septembrie în 150 de ţări din toată lumea, cu peste 100 de jocuri, la un preţ de 4,99 dolari pe lună (5 euro) în Europa, cu o lună gratuită la înrolarea în program.

20:10 – Primele jocuri prezentate pentru platforma Apple Arcade au fost Frogger de la Konami, un titlu de tip platformer de la Capcom şi un titlu muzical publicat de Annapurna. Toate vor fi disponibile prin Apple Arcade la lanasre.

20:05 – Primul subiect pe lista de anunţuri este Apple Arcade, serviciul de jocuri video pentru toate sistemele de operare Apple. Acesta va oferi acces la peste 100 de jocuri pentru iPhone, iPad, macOS şi Apple TV, toate jocurile fiind exclusive acestor platforme la lansare. Arcade primeşte propriul său tab în aplicaţia AppStore.

Mai sunt doar câteva minute până la debutul evenimentului de prezentare Apple, unde sunt aşteptate noile modele iPhone 11, alături de alte câteva posibile surprize, precum un nou Apple Watch şi probabil informaţii despre noi tablete iPad sau laptop-uri MacBook Pro. Vom actualiza în timp real acest articol cu informaţii noi despre anunţurile Apple.

(…)

Cuvinte cheie: apple, iphone 11, lansare iphone 11

Subiecte asemănătoare:
» Urmăreşte live aici lansarea iPhone 11! Cât vor costa şi când ajung în magazine noile smartphone-uri Apple
» Un zvon de ultimă oră sugerează că generaţia iPhone 11 va veni cu puţine noutăţi
» Apple şi partenerul Foxconn, investigaţi de autorităţile chineze pentru încălcări ale legislaţiei muncii
» Apple Watch primeşte funcţie de monitorizare a somnului
» iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max: specificaţii neoficiale şi noi detalii

Articol original – Apple lansează noile smartphone-uri iPhone 11! LIVEBLOG, de pe site-ul go4it.ro

Sursa stirii: go4it.ro