Chrome 74 primeşte oficial interfaţa Dark Mode (Software)

Google a lansat versiunea Chrome 74 pentru platformele Windows, Mac, Linux, Android şi iOS, aducând îmbunătăţiri partea de interfaţă şi securitate.

Utilizatorii Windows 10 care preferă tema Dark pentru afişarea interfeţei primesc de acum suport şi din partea browserului Chrome, bifând setarea Dark Mode. Deşi a depăşit etapa de testare, funcţia Dark Mode nu este disponibilă pentru toţi utilizatorii Windows 10, însă putem ocoli această limitare salvând pe desktop o scurtătură Chrome la care adăugăm parametrul –-force-dark-mode în meniul Properties.

Pe lista noutăţilor aduse de versiunea Chrome 74 intră şi funcţionalitate PiP (picture-in-picture) îmbunătăţită, respectiv un algoritm optimizat pentru derularea paginilor în modul parallax scrolling, care ar trebui să diminueze senzaţia de rău de mişcare cauzată de parcurgerea haotică a paginilor.

La partea de securitate, versiunea Chrome 74 adaugă Incognito detection blocking, un filtru care ar trebui să împiedice detectarea modului incognito de către paginile web. Funcţionalitatea este disponibilă opţional şi poate fi activată din meniul ascuns chrome://flags, bifând parametrul Filesystem API in Incognito.

(…)

Cuvinte cheie: google

Subiecte asemănătoare:
» Un utilizator Pixel 3 a încercat să îşi returneze telefonul. Google a trimis alte 10 în schimb
» Google publică noi imagini cu telefoanele Pixel 3a şi Pixel 3a XL, confirmând data de lansare
» Google va oferi alternative la Chrome şi Search pe telefoanele Android în Europa
» Un utilizator Google Maps a fost arestat pe baza funcţiei Location History fără să fie vinovat de vreo infracţiune
» Google ar putea livra şi actualizări de sistem prin magazinul Google Play

Articol original – Chrome 74 primeşte oficial interfaţa Dark Mode, de pe site-ul go4it.ro

Sursa stirii: go4it.ro