Chrome nu mai e singurul browser cu peste 1 miliard de instalări. Un nou rival vine puternic din urmă (Aplicatii)

Cu peste 1 miliard de download-uri, principalul rival pentru Google Chrome nu are nici pe departe notorietatea acestuia, însă foarte mulţi utilizatori de mobil îl folosesc zilnic.

Samsung Internet Browser a depăşit pragul de 1 miliard instalări, performanţa atinsă în magazinul Play Store fiind confirmată şi mulţi utilizatori care îl recomandă drept o alternativă mai bună la Google Chrome. Totuşi, părerile sunt împărţite, destule voci acuzând Samsung de umflarea artificială a numărului de instalări, preinstalând browserul propriu pe toate dispozitivele comercializate. Astfel, la fiecare activare a unui dispozitiv în Play Store este contorizată o instalare a aplicaţiei, chiar dacă aceasta este doar actualizată în mod automat la cea mai nouă versiune disponibilă.

Cu mai mulţi utilizatori decât Firefox şi Opera luate împreună, browserul Samsung este disponibil pentru instalare şi pe dispozitivele altor producători, dar este greu de crezut că posesorii acestora sunt la fel de entuziaşti cu instalarea unei aplicaţii ce poartă numele companiei sud-coreene.

Trecând peste loialitatea de brand, testarea Samsung Internet Browser pe dispozitive non-Samsung nu costă nimic, aplicaţia foarte bine optimizată şi complet utilată putând servi cu uşurinţă rolul de web browser principal.

(…)

Cuvinte cheie: google, samsung, firefox

Subiecte asemănătoare:
» Samsung Galaxy Note9 a primit actualizare la Android 9.0 şi One UI în România
» Google Maps AR transformă orientarea pe străzile oraşelor într-o activitate mult mai distractivă
» Samsung Galaxy S10+ Limited Edition primeşte dată de lansare şi preţ neoficial
» Telefoanele care emit cele mai multe radiaţii în 2019. Modele OnePlus, HTC, Apple, Google şi Xiaomi sunt pe listă
» Telefoane Android, infectate cu o simplă poză primită de la o persoană necunoscută

Articol original – Chrome nu mai e singurul browser cu peste 1 miliard de instalări. Un nou rival vine puternic din urmă, de pe site-ul go4it.ro

Sursa stirii: go4it.ro