iPad Pro 2018, desemnat cel mai puternic dispozitiv iOS în clasamentul AnTuTu (Tablete)

Motorizate de puternicul chipset Apple A12X Bionic, versiunile de 11” şi 12.9” ale seriei de tablete iPad Pro 2018 depăşesc cu mult noile modele iPhone X în privinţa puterii de procesare, Apple profitând de capacitatea mărită a acumulatorului şi carcasa mai uşor de răcit pentru a creşte substanţial frecvenţa procesorului.

Chip-ul A12X Bionic din noile modele iPad Pro 2018 pune la dispoziţie un CPU quad-core capabil să atingă 2.5GHz folosind două dintre unităţile de procesare, respectiv 1.6GHz folosind cele două nuclee optimizate pentru folosirea eficientă a bateriei. Comparat chip-ului A12 Bionic din telefoanele iPhone XS Max şi iPhone XR, sporul de performanţă este considerabil, iPad Pro oferind cu peste 50% mai multă putere pentru rularea aplicaţiilor iOS solicitante.

Comparat seriei iPad Pro 2017, sporul de performanţă este de aproape 100%, Apple oferind profesioniştilor creativi un motiv serios pentru a alege calea upgrade-ului. Însă pentru divertisment şi web browsing vechiul model iPad este probabil suficient. La fel poate fi spus şi despre primul model iPhone X, perfect capabil să ruleze jocuri şi aplicaţii de iOS la un nivel satisfăcător de performanţă.

Un alt argument în favoarea modelul iPad Pro 2018 este designul all-screen, mult mai compact pentru aceeaşi diagonală a ecranului şi cu greutate redusă.

(…)

Cuvinte cheie: Apple

Subiecte asemănătoare:
» iPhone XI: noi zvonuri sugerează display-uri cu notch mai mic, sticlă texturată pe spate şi USB Type-C
» Telefoanele care emit cele mai multe radiaţii în 2019. Modele OnePlus, HTC, Apple, Google şi Xiaomi sunt pe listă
» Apple oferă un ultimatum dezvoltatorilor de aplicaţii care colectau date personale
» Expert Google dezvăluie că două vulnerabilităţi remediate de actualizarea iOS 12.1.4 au fost folosite de hackeri
» Apple va plăti o „amendă” de câteva sute de milioane de Euro către Franţa

Articol original – iPad Pro 2018, desemnat cel mai puternic dispozitiv iOS în clasamentul AnTuTu, de pe site-ul go4it.ro

Sursa stirii: go4it.ro