Lenovo S5, un smartphone cu acumulator de 6000 mAh şi design fullscreen (Telefoane mobile)

Încadrat la gama de buget, Lenovo S5 ar putea fi o bună alegere pentru cei aflaţi în căutarea unui smartphone echipat cu acumulator de capacitate mărită.

Aşteptat pentru lansare în pieţele asiatice în data de 20 martie, noul produs este livrat în carcasă metalică de tip unibody, având partea din faţă dominată de ecranul cu rată de aspect 18:9. Printre dotările oferite se numără tehnologia Face Unlock şi sistem dual camera la partea din spate, pretabil la obţinerea de poze cu efect bokeh. Invitaţia la evenimentul de lansare menţionează şi folosirea tehnologiilor AI, indicând prezenţa unui serviciu de asistenţă prin comandă vocală.

Potrivit directorului companiei, Chang Cheng, Lenovo S5 a fost creat pentru a fi mai bun decât Xiaomi Redmi Note 5, principalul său rival, oferind un design modern şi dotări mai ambiţioase. Astfel, putem aştepta ca Lenovo S5 să dispună cel puţin de 4GB memorie RAM şi un chipset din seria Snapdragon 625, sau mai bun.

Cu siguranţă, un atu important va fi şi acumulatorul de 6000 mAh, care ar trebui să ofere cel puţin 3-4 zile de autonomie, în condiţiile unui regim de utilizare moderat.

Disponibil şi în versiune de culoare roşie, Lenovo S5 va putea fi comandat din oferta magazinelor asiatice spre finalul acestei luni. Din păcate, preţul la vânzare nu este cunoscut.

(…)

Cuvinte cheie: Lenovo

Subiecte asemănătoare:
» Motorola concediază 190 de ingineri. Planurile pentru Moto X5 şi Moto Mods ar putea fi anulate
» Lenovo a adus la MWC noi laptop-uri Yoga, sisteme smart home şi ataşamente pentru Moto Z
» Protecţia antişoc de pe Moto Z2 Force începe să se dezlipească
» Motorola în 2018: mid-range-uri performante, o „clona” de iPhone X şi noi dispozitive Moto Z [LEAK]
» Motorola anunţă două noi accesorii MotoMods: o tastatură cu slider şi un aparat medical

Articol original – Lenovo S5, un smartphone cu acumulator de 6000 mAh şi design fullscreen, de pe site-ul go4it.ro

Sursa stirii: go4it.ro