Motorola Moto G7 Power – Unboxing şi primele impresii [VIDEO] (Telefoane mobile)

Motorola lansează în curând smartphone-urile Moto G7 în România, unul dintre primele dispozitive din această gamă care ajung la noi în ţară fiind modelul G7 Power. Acesta este realizat pentru a satisface nevoile unor utilizatori care au nevoie de o autonomie crescută, acumulatorul său de 5.000 mAh putând oferi până la trei zile de utilizare la o singură încărcare.

Desigur, aceasta nu este singura caracteristică atrăgătoare a acestui model. Varianta care ajunge în magazinele din România beneficiază de o configuraţie cu chipset Snapdragon 632 de la Qualcomm, 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare, cu posibilitatea de a extinde stocare folosind un card microSD. Aceeaşi tăviţă care găzduieşte cardul poate să accepte şi alte două cartele nano-SIM, putând folosi în acelaşi timp şi funcţionalitatea dual-SIM şi un card de memorie.

Singurele dezavantaje pe care le putem identifica rapid la acest model ar fi construcţia din plastic, care ar putea să ofere o rezistenţă mai slabă la şocuri decât o construcţie din metal, în timp ce display-ul HD+ oferă imagini semnificativ mai puţin detaliate decât unul Full HD, însă ajută foarte mult la reducerea consumului de energie.

Am fost plăcut surprinşi de faptul că Motorola G7 Power beneficiază de o husă din silicon care este aplicată încă din fabrică, însă telefonul nu vine şi cu o folie pentru ecran. Aceasta va trebui cumpărată separat. Chiar dacă acest dispozitiv nu este realizat pentru a fi utilizat pe post de dispozitiv multimedia sau cameră foto, modelul G7 Plus fiind mai degrabă orientat către cei care preferă să asculte multă muzică şi să consume conţinut video pe telefon, am fi preferat să întâlnim o cameră ceva mai performantă pe acest model.

Totuşi, aceste limitări pot fi uşor trecute cu vederea odată ce luăm în calcul preţul lui Moto G7 Power. Telefonul va intra în ofertele magazinelor autohtone la un 999 lei.

(…)

Cuvinte cheie: motorola, moto g7 power, smartphone, android, moto g7 power unboxing,

Subiecte asemănătoare:
» Essential Phone 2 ar putea fi primul cu o cameră ascunsă sub display, fără decupaj
» Motorola anunţă Moto G7 Power şi Moto G7 Plus pentru România. Specificaţii, preţ şi data de lansare
» Nokia 9 PureView, primul telefon cu cinci camere foto, apare în imagini clare. Data de lansare este foarte aproape
» Huawei P30 nu se lansează la MWC 2019. Compania a confirmat data de lansare
» OnePlus ar putea anunţa un nou telefon la Mobile World Congress 2019

Articol original – Motorola Moto G7 Power – Unboxing şi primele impresii [VIDEO], de pe site-ul go4it.ro

Sursa stirii: go4it.ro