OnePlus 7 Pro este un smartphone rezistent, potrivit testelor JerryRigEverything (Telefoane mobile)

Vârful de gamă OnePlus 7 Pro demonstrează încă odată că producătorul chinez ia cât se poate de în serios etapa de proiectare a carcasei şi alegerea finisajelor, reuşind să ofere un smartphone cu trăsături high-end la un cost semnificativ mai mic decât cel al concurenţei.

În ciuda provocărilor prezentate de folosirea unui design cu cameră foto retractabilă, OnePlus 7 Pro se dovedeşte a fi un produs solid construit şi cu finisaje rezistente. Spre exemplu, camera retractabilă este conectată la accelerometrul telefonului şi este retrasă dacă este sesizată o posibilă cădere în gol, evitând deteriorarea mecanismului de extracţie la contactul cu podeaua.

Ecranul este protejat sub un scut Gorilla Glass care respinge surprinzător zgârieturile superficiale. Astfel, riscul de a compromite senzorul de amprente instalat sub suprafaţa ecranului cu o zgârietură mai profundă este redus.

OnePlus 7 Pro vine echipat cu un ecran optimizat pentru redarea scenelor dinamice, cum sunt clipurile video şi jocurile de Android. Ecranul OLED cu 90Hz rată de împrospătare a imaginii nu ar trebui să compromită prea mult autonomia baterie. În ce priveşte rezistenţa acestuia la contactul (improbabil) cu flacăra deschisă a unei brichete, nu avem de ce să ne facem probleme.

În mod previzibil, rama metalică a carcasei este uşor zgâriată la contactul cu obiecte ascuţite, însă asta e o problemă mai degrabă de ordin estetic.

Cei care mai uită telefonul în buzunarul de la spate atunci când se aşează pe scaun for vi încântaţi să ştie că OnePlus 7 Pro suferă numai deformări minore facă apăsăm mai tare din lateralul carcasei, fără ca sticla aplicată pe capacul din spate să se separe suportul din plastic, sau ca ecranul să se fisureze.

Din fericire, pentru evitarea acestor neplăceri cumpărătorii modelului OnePlus 7 Pro au la dispoziţie o selecţie interesantă de carcase de protecţie.

(…)

Cuvinte cheie: OnePlus

Subiecte asemănătoare:
» OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pro au fost anunţate: specificaţii, preţ şi data de lansare
» OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pro: specificaţii şi preţ scăpate pe internet cu câteva ore înainte de lansare
» Lista telefoanelor care pot instala Android Q Beta 3 chiar acum: 23 de modele de la 12 producători
» OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pro: noi imagini şi detalii despre hardware
» OnePlus 7 Pro: rezistenţă la apă, display de top şi stocare foarte rapidă. Preţul ar trebui să fie sub concurenţă

Articol original – OnePlus 7 Pro este un smartphone rezistent, potrivit testelor JerryRigEverything, de pe site-ul go4it.ro

Sursa stirii: go4it.ro