Preţurile la vânzare pentru Galaxy S10 Lite, Note 10 Lite, A51 şi A71, dezvăluite de un magazin european (Telefoane mobile)

Pregătite pentru lansare în viitorul apropiat, Galaxy S10 Lite, Note 10 Lite, Galaxy A51 şi Galaxy A71 sunt deja cunoscute pe partea de specificaţii, ultimul aspect rămas de lămurit fiind preţurile la vânzare.

Mulţumită „scăpărilor” unui lanţ retail din Slovacia, preţurile la vânzare pentru dispozitivele mai sus menţionate au fost listate online, ce-i drept fără a fi confirmate şi de către Samsung:

  • Galaxy A51: 375 euro
  • Galaxy A71: 469 euro
  • Galaxy Note 10 Lite: 609 euro
  • Galaxy S10 Lite: 669 euro

Dintre acestea, doar modelul Galaxy A71 pare să aibă un preţ nerealist, mult mai mare decât cei 399 euro ceruţi pentru predecesorul Galaxy A70. Perfect plauzibil este şi ca preţurile listate să fie simple aproximări făcute de administratorii magazinului în încercarea de a obţine ceva expunere mediatică, valorile reale fiind, desigur, cele oficiale comunicate de Samsung la momentul lansării.

Din fericire, pentru unele dintre ele nu mai avem de aşteptat foarte mult, modelul Galaxy A51 fiind programat pentru lansare pe 12 decembrie. Probabil că şi pentru restul vom primi noi indicii pe măsură ce ne apropiem de momentul lansării, cunoscut cu exactitate doar de către oficialii Samsung.

(…)

Cuvinte cheie: samsung

Subiecte asemănătoare:
» Galaxy S11 apare în noi poze-spion care surprind un prototip funcţional
» Samsung Galaxy Fold review: un nou început pentru telefoanele mobile
» Apple şi Samsung chemate în instanţă pentru vânzarea de telefoane care emit radiaţii peste limitele legale
» Galaxy Fold este disponibil în România. Cât costă în lei şi de unde îl poţi cumpăra
» Galaxy S10 Lite şi Note10 Lite: imagini, specificaţii şi data de lansare

Articol original – Preţurile la vânzare pentru Galaxy S10 Lite, Note 10 Lite, A51 şi A71, dezvăluite de un magazin european, de pe site-ul go4it.ro

Sursa stirii: go4it.ro