Samsung pregăteşte Galaxy A30s, un nou smartphone mid-range cu triple-camera (Telefoane mobile)

Samsung continuă să extindă seriile de telefoane Galaxy A şi M cu noi modele, acoperind fiecare segment de piaţă rămas descoperit. Apărând ca o versiune uşor îmbunătăţită a modelului A30, Galaxy A30s încearcă să convingă mai ales cu performanţele sale foto.

Dacă actualul model vine echipat cu un senzor principal de 16MP şi modul de 5MP cu lentile wide, succesorul Galaxy A30s face trecerea la un sistem triple-camera, care să ofere în plus şi funcţia zoom.

La partea din faţă, Galaxy A30s vine cu un ecran Infinity-V, cu formă a bretonului decupat în jurul camerei foto uşor diferită faţă de actualul design Infinity-U.

Cu nume de cod SM-A307FN, Galaxy A30s vine echipat cu 3GB memorie RAM şi Android 9 Pie deja instalat, personalizat cu noua interfaţă One UI. Deşi chipsetul folosit nu este precizat, benchmark-uri neoficiale poziţionează noul A30s la un nivel de performanţă similar cu actualul model Galaxy A30, bazat pe chip-ul Exynos 7904 cu procesor octa-core la 1,8 GHz.

Noul Galaxy A30s va fi lansat în data de 11 august, mai întâi pentru piaţa din India. Deocamdată, nu există informaţii privind disponibilitatea acestui model în piaţa europeană.

(…)

Cuvinte cheie: samsung

Subiecte asemănătoare:
» Galaxy S10 nu s-a vândut atât de bine precum se aştepta Samsung
» Lansarea lui Galaxy Fold s-ar putea suprapune cu cea a generaţiei iPhone 11 de la Apple
» Samsung brevetează un telefon de tip „evantai” cu 3 display-uri
» Cum să îţi creezi propriul telefon cu Android… dacă eşti în China [VIDEO]
» Samsung reduce preţul Galaxy Note10 pentru cei care îşi predau telefonul la schimb. Cât valorează telefonul tău vechi

Articol original – Samsung pregăteşte Galaxy A30s, un nou smartphone mid-range cu triple-camera, de pe site-ul go4it.ro

Sursa stirii: go4it.ro