Samsung prezintă Wireless Charger Duo, adaptorul de alimentare care funcţionează şi ca suport pentru telefon (Accesorii)

Odată cu Galaxy Note9 şi noul model Galaxy Watch, Samsung a prezentat şi un adaptor wireless prevăzut cu tehnologie de încărcare rapidă, capabil să alimenteze două dispozitive simultan.

Pornind de la ideea că utilizatorii vor dori să încarce ambele gadgeturi simultan, Samsung a prevăzut Wireless Charger Duo cu două pad-uri pentru încărcare wireless, unul mai mic încorporat în baza dispozitivului şi al doilea, ceva mai mare, luând forma unui suport pentru telefon.

Fiecare suport poate furniza o putere de 12W în modul Fast Charge, tehnologia standardizată de alimentare wireless permiţând încărcarea oricărui dispozitiv compatibil, chiar dacă nu este produs de Samsung.

Merită menţionat că Samsung mai oferă un adaptor wireless dual, având specificaţii similare în privinţa puterii de încărcare. Noul produs preia astfel ideea celor de la Apple, implicaţi în proiectarea adaptorului Logitech POWERED, un produs care de asemenea îţi permite să urmăreşti filme pe telefonul iPhone, în timp ce acesta se află la încărcat.

Probabil, preţul cerut de Samsung pentru adaptorul Wireless Charger Duo va fi similar modelului actual, disponibil pentru aproximativ 50 de dolari.

(…)

Cuvinte cheie: Samsung

Subiecte asemănătoare:
» Ce se află în interiorul carcasei lui Galaxy Note9
» Lansare Galaxy Note9 – preţ şi noutăţile oferite (Live Stream)
» Galaxy Note 9 apare într-un nou clip hands-on, arătând versiunea finală a telefonului
» Samsung a lansat noile tablete Galaxy Tab S4 şi Galaxy Tab A 10.5
» OnePlus a depăşit Samsung, devenind noul lider al uneia dintre cele mai profitabile pieţe smarphone din lume

Articol original – Samsung prezintă Wireless Charger Duo, adaptorul de alimentare care funcţionează şi ca suport pentru telefon, de pe site-ul go4it.ro

Sursa stirii: go4it.ro