TP-Link lansează noi modele de camere cloud şi becuri inteligente din gama KASA Smart (Accesorii)

TP-Link dezvăluie pentru piaţa din România noua ofertă de produse pentru case inteligente, KASA Smart. Acestea vin în întâmpinarea sezonului de concedii, oferind soluţii pentru monitorizarea de la distanţă a locuinţei şi disimularea plecărilor în vacanţă prin metode ingenioase, cum ar fi programarea becurilor smart din locuinţă să pornească singure la intervale de timp restabilite.

KC100 – Camera Kasa Spot

Camera KC100 este creată pentru a asista monitorizarea siguranţei locuinţelor. Camera înregistrează la calitate 1080 Full-HD folosind unghi larg de vizibilitate de 130°. Pe timpul nopţii, imaginile surprinse de KC100 sunt captate în modul Night Vision, fără nevoia unei surse de lumină separată.

Dispozitivul poate trimite alerte în timp real prin aplicaţia Kasa Smart, în momentul în care camera detectează mişcare în proximitatea ei. Cu funcţia Two-way Audio, KC100 are sunet în ambele sensuri, astfel poţi asculta şi comunica cu familia sau linişti animalele de companie.

KC120 – Cameră Kasa

KC120 include notificări în timp real în momentul în care detectează mişcare în proximitatea acesteia.

Configurarea este intuitivă din punct de vedere al instalării şi al administrării folosind aplicaţia Kasa Smart, prin care puteţi urmări în direct sau în orice moment înregistrările de la distanţă. Camera filmează la o calitate 1080 Full-HD. Chiar şi noaptea, camera va detecta o activitate de la o distanţă de 7,6 metri cu Night Vision.

KC200 – Cameră Kasa Cam pentru exterior

Kasa Cam Outdoor KC200 este o soluţie pentru instalarea afara locuinţei, în zone expuse la praf şi umezeală. Şi aceasta înregistrează la calitate 1080p Full-HD, având Night Mode inclus.

Dispozitivul oferă şi un semnal de alarmă prin care puteţi intimida rău-voitorii care vă încalcă proprietatea.

Becuri inteligente Kasa Smart cu intensitate luminoasă reglabilă

Becurile inteligente sunt dese ori ignorate la instalarea unui sistem de securitate pentru locuinţă, însă acestea au propriile avantaje, putând fi aprinse de la distanţă şi setate pentru a funcţiona între anumite intervale de timp, ca şi cum cineva ar fi deja acasă.

Becul inteligent KL110 se conectează la reţeaua Wi-Fi securizată a locuinţei şi nu este necesar un smart-hub sau un echipament suplimentar. Avesta permite să setarea luminozităţii în funcţie de activităţile pe care le desfăşuraţi, folosind aplicaţia Kasa Smart. Becul poate fi controlat şi prin comenzi vocale simple, KL110 fiind compatibil cu Amazon Alexa, Google Assistant şi Microsoft Cortana.

Becul KL120 oferă în plus calibrarea automată a temperaturii de culoare şi intensitatea luminii. Prin funcţia Auto White, becul îşi va regla luminozitatea pentru a se potrivi cu lumina naturală în toate momentele zilei, creând astfel o atmosferă mai plăcută în interiorul locuinţei.

(…)

Cuvinte cheie: TP-Link

Subiecte asemănătoare:
» TP-Link lansează Deco M5 2 pack, o soluţie accesibilă pentru reţele Wi-Fi Gigabit
» TP-Link lansează Archer AX6000 şi Archer AX11000, noi routere pentru standardul 802.11AX
» TP-LINK lansează trei routere şi un range extender multifuncţional din gama Smart Home
» TP-Link lansează Neffos C7, un nou smartphone cu preţ accesibil
» TP-Link lansează Deco M6, un nou sistem Mesh Wi-Fi care promite acoperire extinsă în întreaga locuinţă

Articol original – TP-Link lansează noi modele de camere cloud şi becuri inteligente din gama KASA Smart, de pe site-ul go4it.ro

Sursa stirii: go4it.ro