Waze primeşte funcţie „OK Waze” pentru comandă vocală (Aplicatii)

Waze primeşte o actualizare importantă, aducând interfaţă de navigare pentru motociclişti, suport pentru drumuri care includ benzi cu prioritate pentru navetişti şi funcţie „OK Waze” pentru controlul vocal.

De acum, utilizatorii Waze vor putea raporta incidentele din trafic şi controla funcţiile de bază ale aplicaţiei fără a mai lua mâinile de pe volan. În modul de operare hands-free, utilizatorii nu trebuie decât să activeze modul pentru comandă vocală folosind expresia „OK Waze”, după care pot solicita informaţii utile din aplicaţie, raporta situaţiile din trafic sau da instrucţiuni pentru modificarea rutei alese. Spre exemplu, folosim expresia „take me home” când dorim să ajungem acasă, sau „find a gas station” pentru a descoperi cea mai apropiată benzinărie.

Modul de navigare pe motocicletă adaugă in interfaţă informaţii utile distribuite de alţi motociclişti şi rute alternative care includ porţiuni de drumuri înguste.

Limitat deocamdată la anumite regiuni din Canada şi Statele Unite, suportul pentru benzile de circulaţie dedicate navetiştilor reprezintă o premieră în aplicaţiile pentru navigare şi ar trebui să asiste folosirea mai eficientă a acestor rute.

Modificările prezentate se regăsesc atât în versiunea de Android, cât şi cea pentru iOS a aplicaţiei Waze.

(…)

Cuvinte cheie: Waze

Subiecte asemănătoare:
» Catastrofa care a făcut ca GPS, una dintre cele mai importante tehnologii, să fie folosită gratuit de majoritatea oamenilor
» Waze primeşte suport pentru navigaţie cu ajutorul unor pachete de voci personalizabile
» Secretul din spatele săgeţii albastre din aplicaţiile GPS precum Waze sau Google Maps
» Waze oferă acum navigaţie cu ajutorul realizatorilor emisiunii The Grand Tour
» Google doreşte să rezolve problema navigaţiei în tuneluri cu „Waze Beacons”

Articol original – Waze primeşte funcţie „OK Waze” pentru comandă vocală, de pe site-ul go4it.ro

Sursa stirii: go4it.ro