Xiaomi Redmi 5 – imagini de prezentare şi posibila dată de lansare (Telefoane mobile)

Versiune ceva mai compactă şi mai ieftină a modelului Redmi Note 5, Redmi 5 este livrat într-o carcasă din metal şlefuit care adăposteşte un ecran de 5.7” cu rată de aspect 18:9.

Punând accentul pe maximizarea suprafeţei de afişare, Redmi 5 îngustează rama lăsată deasupra şi dedesubtul ecranului. Fără prea multe asămănări cu predecesorul Redmi 4, noul model păstrează senzorul biometric pe spatele carcasei, aliniat de acestă dată cu lentila camerei foto.

Parte din gama accesibilă a producătorului Xiaomi, Redmi 5 foloseşte rezoluţie HD+ (1440×720 pixeli) şi chipsetul Qualcomm 625, ajutat cu 4 GB memorie RAM. Configuraţia este completată cu 64 GB memorie internă, cameră foto principală de 12MP şi cameră frontală de 5MP.

Cu o capacitate de 3300 mAh, acumulatorul pare să nu folosească tehnologii avansate de încărcare rapidă, Redmi 5 oferind doar conector microUSB pentru alimentare.

Potrivit zvonurilor, Xiaomi va livra noul model Redmi 5 pentru magazinele asiatice începând cu data de 10 decembrie. Preţul la vânzare nu este cunoscut, însă cu siguranţă acesta va fi sub limita de 151 dolari, la care va putea fi găsit cel mai accesibil model din seria Redmi Note 5.

(…)

Cuvinte cheie: Xiaomi

Subiecte asemănătoare:
» Redmi Note 5 va fi primul model mid-range cu ecran edge-to-edge de la Xiaomi [FOTO]
» Xiaomi anunţă că MIUI 9 va fi ultimul update oficial pentru şase dintre smartphone-urile sale
» Xiaomi lansează o versiune mai ieftină a modelului Mi Note 3
» Ce ascunde la interior Mi Mix 2, noul smartphone Xiaomi cu design all-screen
» Xiaomi anunţă lista de samartphone-uri compatibile cu noul software MIUI 9

Articol original – Xiaomi Redmi 5 – imagini de prezentare şi posibila dată de lansare, de pe site-ul go4it.ro

Sursa stirii: go4it.ro