LAPTOP CONSUMER sau LAPTOP BUSINESS? Care decizi sa il cumperi?

LAPTOP CONSUMER sau LAPTOP BUSINESS?  Care decizi sa il cumperi? Care sunt avantajele sau dezavantajele la fiecare?

notebook business sau consumerIntradevar apar unii factorii de decizie pentru a diferentia laptop-urile intre consumator si business, dar oare consumatorii cunosc mai bine cele doua categorii?
Opiniile noastre o sa le prezentam aici si de fapt o sa va demonstram ca laptop-urile de afaceri sunt de multe ori mai bine orientate spre consumatori.

Aici sunt sapte motive bune de ce va sfatuim sa achizitionati un laptop de business:

1. Afisaj Mat cu unghiuri de vizualizare mai bune.
Afiserea lucioasa a devenit aproape omniprezente pe notebook-uri de consum; cu toate acestea, stralucitoare pe ecran si prezinta mai rau unghiurile de vizualizare. (Imaginati-va incercarea de a citi o pagina de web si a vedea reflexia ta mai mult decat textul.)
Laptop-urile de business marea majoritate au ecran mat tocmai pentru a preintampina aceste probleme.

2. Au o mai buna calitate in constructie si la carcasa: Vrei un notebook care poate rezista si la mici cazaturi accidentale? Laptop-urile de business utilizeaza materiale rezistente, usoare, cum ar fi fibra de carbon si magneziu, mai degraba decat de plastic ieftin care sunt pe laptop-urile consumer. Catava exemple: Lenovo ThinkPad este disponibil in prezent la vanzare pentru aproximativ 600-700 Euro si are carcasa din fibra de carbon. Similar sunt modele de la Toshiba gama Portege si Tecra, de la Dell gama Latitude, de la HP gama ProBook si de la Fujitsu gama LifeBook.

3. Gradul de interventie specializata foarte mic.
O afacere de dimensiuni medii mari sau pur si simplu nu isi pot permite sa plateasca departamentul IT sa intervina de fiecare data cand pot fi probleme IT. Producatorii stiu acest lucru si au evitat in mod intentionat supraincarcarea hardurilor cu prea multe softuri nedorite.

4. Accesare mai rapida a stocarii: Vrei un SSD sau o unitate 7.200 rpm pentru a accelera sistemul dvs.? Ai o sansa mult mai buna de a obtine asta pe un notebook de businesss. De exemplu, o verificare rapida a liniei Toshiba Satellite orientate spre consumer a aratat ca marea majoritate au HDD-uri cu 5400 RPM. Cele mai multe din gama Tecra si Portege sunt orientate spre afaceri si au optiuni SSD si 7200-rpm.

5. Caracteristici de securitate imbunatatite:
Ca un consumator, este posibil sa nu aveti cititor de amprenta pe notebook, si probabil nu aveti un soft de securitate instalat pe sistem.
Notebook-uri de afaceri au tendinta de a veni cu software-ul de securitate care va ajuta sa protejati cu parola si cripta hard-disk-ul, dar de asemenea, face lucruri cum ar fi ……  citeste mai mult pe: http://www.laptop-tableta.ro/laptop-urile-business-7-sfaturi-si-motive-ca-sa-le-achizitionezi/

 

Sursa: www.laptop-tableta.ro