Solutia de securitate IT anti-furt – Bitdefender Anti-Theft

anti-theft

Numărul smartphone-urilor creste periodic iar in special utilizatorii de Android au devenit din ce în ce mai expuşi la pierderi de date fie din cauza viruşilor, fie din cauza furturilor. O soluţie de securitate performantă îi va proteja de pierderea datelor personale şi profesionale, ajutându-i să-şi recupereze dispozitivul pierdut.

Bitdefender Anti-Theft monitorizează multiple smartphone-uri sau tablete şi blochează accesul la ele prin intermediul contului My Bitdefender, ce poate fi folosit de pe orice calculator cu o conexiune la internet. Dispozitivul pierdut sau furat poate fi găsit prin coordonate GPS care identifică locul în care se află. Soluţia poate fi testată gratuit de către utilizatori timp de 30 de zile.

Pentru telefoanele sau tabletele cu Android, există şi posibilitatea de a primi notificări în cazul în care este înlocuită cartela SIM. În acest timp, telefonul poate fi instruit să sune automat la un număr predefinit, fără ca hoţul să ştie.

În cazuri extreme, în care telefonul nu mai poate fi recuperat, se poate iniţia procesul de ştergere a tuturor datelor, pentru a preveni orice tip de acces neautorizat.

Modificarea opţiunilor din Bitdefender Anti-Theft necesită un PIN şi o parolă care dau doar posesorului drepturi de control. În acest fel, se reduce riscul ca cineva să dezactiveze accidental anumite opţiuni care previn localizarea sau identificarea telefonului.

Unul dintre avantajele folosirii Bitdefender Anti-Theft este că utilizatorii sunt mereu notificaţi când cineva încearcă să le schimbe cartela SIM după pierderea telefonului. Ei primesc un mesaj cu noul număr la care pot contacta persoana care le-a găsit telefonul. Acţionând ca un scut de protecţie, Bitdefender Anti-Theft ajută pe oricine să devină un agent de poliţie eficient, păstrând informaţiile de pe telefon sau tabletă confidenţiale.

Interfaţa online uşor de folosit facilitează accessul la localizarea pe hartă. Prin contul My Bitdefender, telefonul poate fi recuperat indiferent dacă are o cartelă SIM diferită sau nu mai are acces la internet. Dificil de dezinstalat de către escroci şi uşor de personalizat de către utilizatori, Bitdefender Anti-Theft oferă o soluţie simplă şi eficientă oferita de producatorul roman de software antivirus pentru cei ce doresc ca datele confidenţiale să rămână în siguranţă.